Dr. Bouchra Arbaoui

Verstop je niet meer 

Belichaam wie je bent


Vertrouw op je eigen inner autoriteit

Mijn leven was gedomineerd door een splitsing tussen geest en lichaam. Ik kon in beide zijn maar niet tegelijk. Aan de ene kant was er mijn spirituele deel dat tot mijn 33ste gedomineerd werd door het intellect. Aan de andere kant was er mijn emotionele lichaam dat mij af en toe overspoelde! 

Ik had mij aangepast aan wat de omgeving van mij verwachtte en in mij waardeerde. 

En ik was er supergoed in! 

Ik wist niet beter dan: dit is mijn leven! 

Ik had geen idee wat mijn verborgen potentie was. 

En wat mij echt diep van binnen vervult en gelukkig maakt. 

Daarom voelde ik me te emotioneel: alsof ik een vulkaan was die op het punt stond om uit te barsten. En soms leek het juist alsof ik niks voelde: Te hard, koud en onverschillig.

Niets kon me raken leek het wel!  en soms was ik juist heel erg snel aangeraakt!

Mijn ziel en lichaam voelden van elkaar losgerukt. Zo belandde ik in een diep dal. Ik was jaren depressief en raakte in een impasse. Op dit punt waar mijn leven tot stilstand kwam liet ik voor de eerste keer in mijn leven mijn ziel toe om mij te leiden. En daarom stopte ik met mijn academische carrière. 

Ik richtte me volledig op mijn lichaam en haar expressie. Ik leerde mijn ziel via mijn lichaam kennen. Er was niet één 'teaching' die mij de weg kon wijzen. Ik moest door verschillende tradities mijn weg vinden.  De Japanse dans Butoh, theater/Performance art  en daarna Jungiaans werk, Theta Healing, Somatic en Stemwerk en Aura/Energie healing zijn de voornaamste tradities die mij hebben gevormd en begeleid. 

Ik behaalde mijn Phd in Sociale wetenschappen uit de Universiteit van Amsterdam. Ik ben een Jungiaanse analyst  en Aura Touch Healer in een privé praktijk in Amsterdam.


Unieke benadering

Al mijn ervaringen met de de ziel en lichaam komen samen in mijn healing sessies. Ik heb de Inner Knowledge Methode ontwikkeld om je te helpen je True Greatness te manifesteren. Zodat je verantwoordelijkheid kunt dragen om je volle potentie te leven en impact te hebben.


Your full potential reveals itself to you every day. Do you have the courage to listen?


''Wat ik bijzonder vond aan de sessies bij Bouchra is dat ik er zo veilig kon zijn, bijna weer als een kind.

Ze heeft me met fysieke en verbeeldende oefeningen echt weer in mijn kracht gezet en geholpen om vriendjes met mezelf te worden.

Ook heeft ze bijgedragen om heel letterlijk mijn stem te vinden en me te uiten.

Ik vond het ook heel inzichtelijk om te leren wat bepaalde dromen of hersenspinsels voor betekenis kunnen hebben, anders dan wat ik er zelf van vond.
Dit was geruststellend. Voor mij werkte het verbeeldende heel erg.

Wellicht hebben andere mensen iets anders nodig, ik weet zeker dat Bouchra dat goed zal aanvoelen en met je kan communiceren op een manier die bij je past. Een bijzondere ervaring!"

Sarah

Wil jij écht de doorbraak naar jouw True Greatness? Dan help ik je daarbij en wijs ik je de weg.

Ik bied je de veilige ruimte om je True Greatness te ontvouwen en te manifesteren. Daarnaast ontdek je de nodige kennis over lichaam, psyche en ziel.

Dat doe ik met de Inner Knowledge Methode. Boek het Gratis Greatness Gesprek als je hier meer over wilt weten.


Klik hier en boek jouw gratis True Greatness Gesprek direct in mijn Agenda!